×

Παραλία Πηλός – Χωριό Ίστρο

Χιλιόμετρα
0.2

Οι Βίλες Ιστρον μοιράζονται την παραλία τους (παραλία Πηλός) με το γειτονικό ξενοδοχείο Ίστρον (5 αστέρων). Η παραλία επί σειρά ετών τιμάται με το βραβείο της γαλάζιας σημαίας. Η παραλία Πηλός είναι οργανωμένη, μπορείτε να απολαύσετε κάθε λογής θαλάσσια σπορ (και καταδύσεις), ενώ υπάρχουν ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους, WC που σας προσφέρονται δωρεάν σαν πελάτες των βιλών και ένα εστιατόριο πανω στη θάλασσα για να απολαύσετε τη καταπληκτικη θέα και την Κρητική Κουζίνα.

Το χωριό Ίστρον βρίσκεται μόλις 1 χλμ από τη βίλα σας. Εκεί θα βρείτε supermarket, φαρμακείο, εστιατόρια και καφετέριες. Αν σας αρέσει το περπάτημα, θα βρείτε στο χωριό πολύ όμορφες διαδρομές. Περίπατοι οργανώνονται και από το ξενοδοχείο. Επίσης, υπάρχουν ακόμα τρεις βραβευμένες παραλίες στο χωριό. Κάθε μία είναι ιδιαίτερη και σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τις επισκεφτείτε.

Συχνά θα βρείτε τους ντόπιους γλεντζέδες να καλοπερνάνε πίνοντας τσικουδιές παίζοντας μουσική.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Χάρτης απόστασης και οδηγίες απο το Ίστρον Βίλλας

Χάρτης πλοήγησης :
Μπορείτε να βάλετε τη διεύθυνσή σας ή να χρησιμοποιήσετε την τρέχουσα τοποθεσία του κινητού σας για να λάβετε οδηγίες.

Λάβετε οδηγίες

  show options

Σχετικά

Οι Βίλες Ίστρον βρίσκονται σε μια από τις πιο γραφικές περιοχές της Κρήτης. Στην περιοχή υπάρχουν δίπλα-δίπλα πολλές γειτονικές παραλίες. Η Παραλία Πηλός απέχει μόλις 150 μέτρα από την πόρτα σας.

Περισσότερα Αξιοθέατα

Λεπτομέρειες