Η τοποθεσία των Ίστρον Βίλας

Οι βίλες Ίστρον συνδυάζουν δύο ιδανικές τοποθεσίες με εκπληκτική θέα στο πράσινο και το θαλασσί, με την ιδιωτικότητα ενός άνετου, οικείου σπιτιού και την φροντίδα μιας οικογένειας που σας νοιάζεται. Αν προσθέσετε και την συναρπαστική εμπειρία ενός πεντανόστιμου φαγητού που μαγειρεύεται με επιδεξιότητα και αγάπη και σερβίρεται από φιλικούς οικοδεσπότες σε μια δροσερή, καταπράσινη αυλή, έχετε μια μοναδική εμπειρία.


Μπορείτε να δείτε τις Bay Villas πατώντας εδώ.
ή προχωρήστε παρακάτω για να δείτε τις Village Villas

Οι παραλίες δίπλα στις Village Villas.

Village Villas
Village Villas
Village Villas

Village Villas

Οι Village Villas βρίσκονται στο κέντρο του χωριού Ίστρον, μόλις 1 χιλιόμετρο από την βραβευμένη παραλία του Αγίου Παντελεήμονα και 2 χιλιόμετρα απο τις Bay Villas. Η στρατηγική τοποθεσία διευκολύνει το να έχετε εύκολη προσβαση σε supermarket, φαρμακείο, εστιατόρια και καφετέριες ενώ απολαμβανετε την ηρεμία που σας χαρίζει ο απέραντος ελαιώνας. Ιδανικές και για τους χειμερινούς μήνες.

Αν σας αρέσει το περπάτημα, θα βρείτε στο χωριό πολύ όμορφες διαδρομές. Επίσης, υπάρχουν ακόμα τρεις βραβευμένες παραλίες στο χωριό. Κάθε μία είναι ιδιαίτερη και σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τις επισκεφτείτε.

Σε αυτή τη τοποθεσία βρίσκονται οι βίλες

Βίλες 2 υπνοδωματίων : Ελιά, Λεμονιά
Βίλες 3 υπνοδωματίων : Άμπελος